Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

BLACK COLOUR SLÅ-OM BLUSE BCLUNA WRAP – STONE GREY

Varenr. 39129 - STONE GREY

550,00 kr.

Slå om bluse fra Black Colour.

Vælg
Vælg
S/M
M/L
L/XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Printet slå om bluse fra Black Colour.
Super fin bluse med flotte detaljer i udtryk samt i print. Blusen har en flot slå om effekt hvor du binder den inderste i højre side og fører højre side over til at binde en knude i siden. Du får en fantastisk v-udskæring og pasform på denne måde. Blusen er med lange ærmer som afsluttes med en smuk bred manchet med tre grå knapper. Blusen har en flot kort længde og polyester kvaliteten falder let og flot. Printets farver er grå og beige med sort en lille klat turkis, samt guld i sig.

En printet slå om bluse kan bruges både til hverdag og til fest. Den vil være super smuk med en helt klassisk sort eller brun buks som f.eks. denne klassiker.PULZ BUKSER PZBINDY ANKEL LÆNGDE – BLACK BEAUTY
Med denne buks og bluse og eventuelt en høj sandal eller sko kan du sagtens gå til fest i denne smukke bluse. Blusen kan også tones lidt ned hvis du sætter den til et par fede jeans fra pulz jeans. Alt efter om du syntes blusen bliver for nedringet, kan du vælge at tage en top indenunder. Hvis du er en frossen pind kan du vælge en langærmet t-shirt i en tynd kvalitet og du kan hermed bruge den hele året rundt selvom kvaliteten er tynd og let.

Farve

GRÅ

Størrelse

S/M, M/L, L/XL

Str. S/M : Halv brystmål 50,5 cm. Længde foran 64 cm.
Almindelig i størrelsen.

Materiale: 100% polyester.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.

1-2 hverdage.