Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

GARCIA LADIES T-SHIRT MED GLIMMER – SMOKE GREEN

Varenr. B30202 -SMOKE GREEN

Grøn glimmer t-shirt fra Garcia.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Grøn glimmer t-shirt fra Garcia.
En lækker løs t-shirt med rund hals. Farven er super smuk, helt fin lysegrøn med metallic garn som giver dette lækre glimmer look.
T-shirten er med korte ærmer som er fine og rummelige, samt har en god længde. Selve t-shirten er også til den store side, som den også helt sikkert er beregnet til. Skulder bredden er nemlig normal. Forneden på denne grønne t-shirt er der en bred syet kant samt slidser i begge sider.
En grøn glimmer t-shirt kan både bruges til hverdag og til en lidt festlig aften med et par sorte bukser til. Hvis du smider en lækker sort blazer over kan den gøre dit outfit lidt mere eksklusivt at se på, da der er glimmer i. Hvis du derimod sætter et par rå jeans til, kan du gøre dit denim lidt mere feminint og sommerligt at se på. Farven er ekstrem fin til mange af forårets farver. Den kan f.eks også være utrolig smuk til et par hvide shorts til de varme dage. Største delen af denne kvalitet er lavet af bomuld, det vil sige at den også er ekstrem behagelig at have på. Metallic garnet kradser ikke, t-shirten er enorm blød at have på. Kvaliteten kan vaskes i maskinen på 30 grader.

Farve

GRØN

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Almindelig til stor i størrelsen.

Materiale: 51% viskose, 27% polyester, 15% metallic garn and 7% elasthan.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.

Hvis varen er på lager. 2-3 hverdage.