Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

GARCIA T-SHIRT M/PRINT – ANTRASIT

Varenr. E30012 -ANTRASIT

250,00 kr.

Grå “Keep smiling” t-shirt fra Garcia.
viskose/polyester

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Grå “Keep smiling” t-shirt fra Garcia.
Super lækker bomulds viskose og polyester kvalitet i en model med rund hals. T-shirten er med helt korte ærmer som cirka går til midten af overarmen.
T-shirten er forvasket sort, altså nærmest antracit grå med det fedeste rå print. Printet har et dejligt budskab. Keep Smiling og Love & Freedom. Printet er skrevet med rosa og sandfarvede farver. Modellen i t-shirten her er en smule rummelig, så den får et lidt oversize look. Kvaliteten er enorm blød og lækker.
Grå “Keep smiling” t-shirt er blandt andet super fin til en fed hør buks. Du kan sætte denne lidt rå og cool t-shirt til en feminin hvid eller sandfarvet buks og du får et lækkert mixet look. Eller du kan køre den lidt rå stil hele vejen og tage et par slidte jeans til.
Man kan sætte en rå biker jakke til eller sæt t-shirten under en hvid blazer. Det er det der er fedt med disse t-shirt. Du kan mixe på kryds og tværs og få mange forskellige look ud af den samme ting. T-shirten er i viskose og er derfor enorm dejlig at have på. Både til de varme dage herhjemme, eller tag den med i kufferten til ferien. Den kan også fungere enorm godt til et par denim shorts. Sæt eventuelt en lille snip ned i linningen foran.

Farve

GRÅ

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Almindelig i størrelsen

Materiale: 93% viskose, 7% polyester.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.

2-3 hverdage