Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

KING LOUIE A SHAPE NEDERDEL SOFIA MIDI – SORT

Varenr. 07620 - BLACK

A shape nederdel fra King Louie. Model Sofia.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

A shape nederdel fra King Louie. Model Sofia.
Nederdelen er sort og har en god bred elastik linning i livet som er beklædt med det lækre stof som resten af nederdelen. Den har en rigtig god a facon som vil sige at den går ind i livet og ud som et a, altså har den godt med vidde.
Nederdelen har nogle fine detaljer som kantbånd på de skrå lommer foran. Kvaliteten er den lækre som vi kender fra Sofia modellen. En lidt kraftig viskose kvalitet vævet med polyamid og elasthan. En a shape nederdel kan bruges både til store brede strik og strømpebukser. Men er også utrolig fin hvis man vil vise sin talje lidt frem. Man kan sætte en t-shirt eller top ned i nederdelen, og have en åbenstående cardigan eller jakke på til.
Eller du kan bruge en kortere bluse til, eventuelt sætte den lidt ned foran ved linningen. Denne nederdel er både god sommer og vinter. Du kan style den med farvede eller mønstrede strømpebukser eller bruge den med bare ben i sommer månederne.
Den er nem at vaske. Den kan tåle 30 grader i maskinen, og hvis du hænger den op straks efter, behøver du ikke at stryge på den.

Farve

SORT

Størrelse

S, M, L, XL

Længde i str. M – 66 cm.

Materiale: 65% viskose, 25% polyamid, 10% elasthan.
Kan vaskes i maskinen ved skåneprogram 30 grader.

Hvis varen er på lager – 2-3 hverdage.