Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

KING LOUIE CARDIGAN CARDI LAVIGNE – CURRY YELLOW

Varenr. 07878 - CURRY YELLOW

Stribet cardigan fra King Louie.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Stribet cardigan fra King Louie.
Lækker stribet bomulds cardigan i skønne farver. Ribkanterne rundt i strikken er i en skøn lidt karry gul farve. Zig-zag striberne er i skønne kulører som lilla, lysegul, lysegrøn og laksefarvet. Strikken er med rund hals og lange ærmer. Den bliver afsluttet i livet af en bred ribkant som man også ser på afslutningen af ærmerne. Knapperne matcher ribkantens farve.
Cardiganen er lidt kort og smal i modellen.
En stribet cardigan er fuldstændig fantastisk til ensfarvede nederdele eller bukser. Til denne strik kunne en hel hvid hør buks eller hvide jeans være rigtig lækker. Eller du kan sætte dine mørkeblå jeans til og få et helt andet look. Du kan bruge den både lukket, eventuelt med en skjorte under, eller bruge den åben. Cardiganen er ikke så lang og kan sagtens fungere sammen med en kjole, som en lille jakke. Farverne er skønne og hvis du har en skøn sommertop i lyserød f.eks. kunne denne være super fin uden over.
Kvaliteten er økologisk bomuld og er derfor meget behagelig at have på til alle årstider. ALt efter hvad du sætter inden under fungerer den bare. Kvaliteten kan vaskes i maskinen ved 30 grader på skåneprogram/uldprogram. Vi anbefaler altid at du lægger dit strik ned når det skal tørre.

Farve

MULTI

Størrelse

S, M, L, XL

36/S – 38/M – 40/L – 42/XL – 44/XXL
King Louie er små i størrelsen.

Materiale: 100% bomuld. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader. Skal ligge tørre.

Hvis varen er på lager. 2-3 hverdage.