Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

KING LOUIE CARDIGAN CARDI ORGANIC LAPIS – CREAM

Varenr. 05268 - CREAM

Creme glimmer cardigan fra King louie.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Creme glimmer cardigan fra King Louie.
En lækker kort cardigan med rund hals og lange ærmer. Cardiganen er i en lækker meleret strik hvor du blandt andet finder sarte farver som. Lyserød, lysegrøn med creme som bundfarve. Der er en fin lille glimmertråd i strikken. Det er en fin lidt tætsiddende cardigan som man både kan bruge lukket og åben med en top eller kjole under. Den bliver afsluttet i livet med en bred ribkant som du også finder på afslutningen på ærmerne.
Den creme glimmer cardigan er utrolig anvendelig både til bukser og nederdele. Længden på cardiganen gør at du kan bruge det til underdele med vidde. Den er f.eks. fantastisk til alle de nye typer bukser med brede ben.
Du får her det smalle foroven, så kan du bedre tage det bredt for neden. Cardiganen er også så fin og let så den sagtens kan bruges uden på en let kjole. Den er lidt lettere i kvaliteten end mange andre cardiganer og kan derfor sagtens bruges til pænt brug også. Glimmeret i strikken gør den også lidt mere festlig.
Man kan dog sagtens bruge strikken til hverdag også, eventuelt til et par lækre cargo bukser, det vil også gøre et fint outfit.
Strikken er lavet med økologisk bomuld som gør den enorm behagelig at have på. Der er polyester i også, til dels for glimmerens skyld og også for at holde på faconen i vask. Den kan vaskes i maskinen ved 30 grader uldprogram. Husk at lad denne cardigan ligge tørre.

Farve

BEIGE

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

36/S – 38/M – 40/L – 42/XL – 44/XXL
King Louie er små i størrelsen.

Materiale: 75% økologisk bomuld, 25% polyester.
Kan vaskes i maskinen på 30 grader skåneprogram. Skal ligge tørre.

Hvis varen er på lager. 2-3 hverdage.