Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

KING LOUIE MØNSTRET NEDERDEL JUNO LOPEZ – SORT

Varenr. 08030 - BLACK

Blomstret nederdel fra King Louie. Model Juno.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Blomstret nederdel fra King Louie. Model Juno.
En fantastisk god og halvlang nederdel i den blødeste kvalitet. Nederdelen er lige til under knæene og har en let a shape.
Nederdelen har en smal elastik i livet som giver en god pasform og komfort. Du kan sætte den helt i oppe i taljen, eller eventuelt trække den lidt ned på hoften alt efter hvor du vil have den. Nederdelen er sort i bunden og har de skønneste farver i laksefarvet, gule, blå og grønne nuancer. Der er mange muligheder for at sætte nederdelen til mange farver bluser.
Du kan bruge nederdelen med strømpebukser til de kolde dage, eller med bare ben til sommer månederne. En blomstret nederdel kan løfte enhver basis ensfarvet t-shirt eller skjorte op. Den kan også fungere rigtig godt til en lidt oversize tyk strik. Altså en nederdel som man kan bruge både til hverdag og til lidt pænere brug, alt efter det du sætter til den, samt dit tilbehør.
Nederdelen er lavet i den skønneste EcoVero viskose som er en miljørigtig viskose. Læs eventuelt mere om EcoVero på www.ecovero.com. Viskosen gør at nederdelen er behagelig at have på og den smule elasthan der er i den, gør at den holder sig bedre i facon, både ved brug og ved vask.
Du kan vaske nederdelen ved 30 grader i maskinen på dit skåneprogram.

Farve

BLOMSTRET

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Længde i str. M – 68 cm.

Materiale: 95% EcoVero viskose, 5% elasthan.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåne program.

Hvis varen er på lager – 2-3 hverdage.