Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

MARTA HØRBUKSER MED BRED ELASTIK – 62276 – LYSEBLÅ

Varenr. 62273 - LYSEBLÅ

350,00 kr.

Lyseblå hørbukser

Vælg
Vælg
S/M
L/XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Lyseblå hørbukser fra Marta..
Skønne lækre bløde og behagelige hør bukser fra Marta, de er i den fineste lyseblå farve. Bukserne er totalt trendy med brede ben, som vi alle sammen er vilde med lige nu. Hør bukserne har også en bred rib kant foroven, i den bredde rib kant løber en bred blød elastik rundt. Det betyder, at bukserne sidder rigtigt godt. De er behagelige at have på og ikke strammer nogle steder. Da rib stykket er godt bredt kan men selv bestemme hvor højt eller hvor lavt man gerne vil have hør bukserne til at side.
Bukserne har dybe skrå lommer i begge sider, så der er plads til mobilen. Der ikke nogle baglommer på hør bukserne, så de er rigtigt gode, at bruge under kjoler eller med en let tunika til.
De Lyseblå hørbukser kan styles på rigtigt mange forskellige måder.
Vi har masser af skjorter, kjoler og toppe i samme kvalitet, så masser af muligheder for en fed styling af hør bukserne.
Hør er jo noget af det nemmeste at have med at gøre, da det rigtig gerne må krølle på den “fede” måde. Det er jo fantastisk, så slipper vi for at stryge dem. Det gør dem også perfekte til vores sommerferie kufferter. Til sensommeren kan hør bukserne styles med en grov strik eller med en t-shirt og så fed jeans jakke uden på.
Bukserne er fantastiske, at have på om sommeren. Hør er et skønt og dejligt let materiale det gør dem perfekte, at ånde i somm varmen.

Farve

Lyseblå

Størrelse

S/M, L/XL

Bukserne er normale i størrelsen.

Materiale: 50% hør, 40% viskose og 10% bomuld.
Vaskes ved 30 Grader.

2-3 dage.