Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

MARTA LILY BUKSER MED LYST PRINT BLACK

Varenr. 5883 - SORT

Marta bukser med elastik i linning.

Vælg
Vælg
S/M
L/XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Sorte bukser med lyst print fra Marta.
En lækker tynd buks med en god elastik i taljen. Bukserne er med gode skrålommer og har lidt brede ben. Buksebenene afsluttes med en elastik kant, nærmest som en harems buks. Det er en lækker viskose kvalitet så de falder super fint. Den er sort i bunden og har de flotteste creme farvede blomster på.

Et par sorte bukser med lyst print er super fine at have på både til hverdag eller en festlig anledning. Du kan vælge at tage et par høje hæle på og en let top til, hvis du skal til et aften arrangement. Men bukserne kan også bruges med en fed strik til og et par sneakers, på den måde bliver det så lidt mindre højtideligt et sæt.

Bukserne er enorm behagelige at have på da de er i 100% viskose. Derfor kan de også nemt bruges om sommeren til de varme dage. Du kan vælge at trække elastikken i benene op under knæene og du får et look af en harems buks. Bukserne kan nemt trækkes lidt ned på hoften, igen for et lidt baggy og boheme look. Bukserne er også gode at tage med i kufferten da de nemt lige kan rulles sammen og ikke fylder en masse. Så kan du egentlig bare vælge at tage en basis hvid t-shirt til eller en strop top og bukserne gør så hele looket.

Farve

SORT

Størrelse

S/M, L/XL

Almindelige i størrelsen.

Materiale: 100% viskose.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.

1-2 hverdage.