Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

MARTA TOP M. BLONDE SKULDER – SORT

Varenr. 8804 - SORT

Blondetop med ærme fra Marta med blonde ærme.

Vælg
Vælg
S/M
L/XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Blondetop med ærme fra Marta.
Super smuk blondetop med det fineste feminine ærme, toppen har det smukkeste lille ærme i samme blonde som der er i V-hals udskæringen foran. af os kvinder vil elske det lille ærme, da det lige dækker skulderen. Toppen har en “snyde” top inden under, så den ikke er for dyb foran. Det er jo fantastik her i sommer varmen, da vi typisk ikke ønsker, at have alt for mange lag på. Toppen falder meget flot på kroppen, da den er vævet på tværs.
Toppen vil være perfekt til en smuk mønstret nederdel, eller hvis man er til det lidt mere rå look et par bare fede jeans.
En rå jeans nederdel vil den også være smuk til, det er jo totalt trendy her til sommer. Man kan jo også style den med et groft flet bælte i taljen. Toppen kan bruges både ned i noget eller uden på, da den som skrevet falder meget fint.
Blondetop med ærme er et must i en hver pige garderobe. Toppen er helt glat på ryggen, så den vil også fungere rigtigt godt med en grov strik med en dyb V-hals hvis der skulle komme en kølig sommer aften.

Farve

SORT

Størrelse

S/M, L/XL

Toppen er helt normal i størrelsen, og sidder ikke stramt.

Materiale: 100 % Viskose, vaskes ved 30 Grader.

2-3 dage.