Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Tid til overtøj - se det hele her -

PULZ MØNSTRET BLUSE PZSCARLET – BLUE PRINTED

Varenr. 50207304 - BLUE PRIN

Koboltblå mønstret bluse fra Pulz
Viskose/nylon

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Koboltblå mønstret bluse fra Pulz.
En super fin og let bluse med korte ærmer. Blusen har rund hals med en fin knap i nakken. Ærmerne er i let ballon facon med fast kant lige over albuen og lidt rynk på skuldrene.
En fuldstændig fantastisk farve har denne bluse. Den flotte Kobolt blå som bund, med sorte og hvide farver i det grafiske print. Blusen er i en lækker tynd kvalitet men er dog ikke gennemsigtig. Modellen er lige op og ned med indsnit ved barmen. Altså en rigtig god pasform.
En koboltblå mønstret bluse kan virkelig pifte de mørke sæt op. Det kunne være en lækker bluse til det sorte jakkesæt eller bare til den mørke blazer. Den blå farve er nemlig flot til det hele. Eller hvad med et par hvide jeans eller sandfarvede hørbukser. Det kan man da kun komme i forårshumør af. Da blusen heller ikke er så lang er den perfekt at sætte ned i dine bukser/jeans eller sæt den til en nederdel.
Kvaliteten er lækker og tynd… 80% viskose og 20% nylon. Altså den tynde kvalitet fra viskosen og nylonen i så den ikke krøller så nemt. Den kan ryge i vaskemaskinen ved 30 grader og skal stryges let. Du kan eventuelt hænge den hurtigt op så vil den ikke skulle glattes.

Farve

BLÅ

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Almindelig i størrelsen

Materiale: 80% viskose, 20% nylon.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.

Hvis varen er på lager…2-3 hverdage