Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Nyheder

PULZ MØNSTRET BLUSE PZSCARLET SS – PINK PRINTED

Varenr. 50207304 - PINK PRIN

Pink mønstret bluse fra Pulz.
Viskose/nylon

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Pink mønstret bluse fra Pulz.
En super fin og let bluse med korte ærmer. Blusen har rund hals med en fin knap i nakken. Ærmerne er i let ballon facon med fast kant lige over albuen og lidt rynk på skuldrene.
En fuldstændig fantastisk farve har denne bluse. Den flotte pink som bund, med dejlige gule nuancer i det grafiske print. Blusen er i en lækker tynd kvalitet men er dog ikke gennemsigtig. Modellen er lige op og ned med indsnit ved barmen. Altså en rigtig god pasform.
En pink mønstret bluse kan virkelig pifte de mørke sæt op. Det kunne være en lækker bluse til det sorte jakkesæt eller bare til den mørke blazer. Den pink farve er nemlig flot til det hele. Eller hvad med et par hvide jeans eller sandfarvede hørbukser. Det kan man da kun komme i forårshumør med. Da blusen heller ikke er så lang er den perfekt at sætte ned i dine bukser/jeans eller sæt den til en nederdel.
Kvaliteten er lækker og tynd… 80% viskose og 20% nylon. Altså den tynde kvalitet fra viskosen og nylonen i så den ikke krøller så nemt. Den kan ryge i vaskemaskinen ved 30 grader og skal stryges let. Du kan eventuelt hænge den hurtigt op så vil den ikke skulle glattes.

Farve

PINK

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Almindelig i størrelsen.

Materiale: 80% viskose, 20% nylon.
Varen kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.

Hvis varen er på lager… 2-3 hverdage.