Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

PULZ PZFLORENCE BLUSE M/SMÅ BLOMSTER – KENTUCKY

Varenr. 50207365 - KENTUCKY

Lyseblå broderi anglaise fra Pulz.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Lyseblå broderi anglaise bluse fra Pulz.
En super sød og feminin bluse i den fineste baby-lyseblå farve. Blusen er med rund hals samt korte ærmer. På ærmerne, som cirka går til albuen er der en afslutning med en lille tungekant af broderi. Den samme kant er der henover ryggen. Blusen har en åbning i ryggen som bliver lukket med en lille knap.
Blusen er broderet med små blomster over det hele i den samme skønne lyseblå nuance som resten af blusen. Blusen har indsnit ved barmen for en perfekt pasform.
Den lyseblå broderi anglaise bluse er enorm fin at bruge sammen med lidt rå styles. F.eks. kan du sætte et par slidte jeans til for at gøre dit sæt mere feminint. Eller du kan gøre det hele feminint ved at sætte et par hvide hør bukser til denne lækre lyseblå bluse.
Blusen er i 100% bomuld og der er derfor ikke stretch i kvalitet. Længden er fin og kan fungerer både uden på bukser eller nederdele, eller du kan vælge at sætte den ned i din underdel. Kvaliteten er lækker tynd og det kan være perfekt at sætte en hudfarvet bh under for at du ikke kan se den igennem.
Kvaliteten er bomuld og er derfor enorm behagelig at have på, også en varm sommerdag. Den kan nemt vaskes i maskinen ved 30 grader, den skal stryges efterfølgende.

Farve

BLÅ, Lyseblå

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Findes i S-XL. Er ikke stor i størrelsen.

Materiale: 100% bomuld. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader uld program.

Hvis varen er på lager. 2-3 hverdage.