Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

PULZ STORSKJORTE PZSCARLET – BLÅ

Varenr. 50207302 - BLUE PRIN

Blå storskjorte fra Pulz.
Viskose/nylon

Vælg
Vælg
S
XS
M
L
XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Blå storskjorte fra Pulz.
En lækker skjorte i et lækkert print med blå bund og hvide og sorte farver i det flotte mønster. Skjorten er lang i modellen og runder i bunden. Den er langærmet men har den effekt at du kan rulle ærmet op og sætte det fast med en enkel knap. Dermed får du det tre kvart lange ærme som går lige under albuen.
Skjorten har to store fine brystlommer. Du kan bruge storskjorten lukket med et par fede leggings under eller du kan have den stående åben. På den måde kan du bruge den som en tunika med en lækker top og f.eks. jeans under.
En blå storskjorte kan bruges til jeans eller eventuelt til et par lækre hvide hørbukser til sommeren. Hvis du ikke er så lang kan den faktisk også fungere som en kjole. Men et par gode korte tights er måske en god ide.
Kvaliteten er i en lækker viskose og nylon blanding. Viskosen gør den super behagelig at have på, og nylonen gør at du ikke skal stryge den så meget. Den er nem at vaske. 30 grader i maskinen ved skåneprogram. Hvis du hænger den op lige efter maskinen er stoppet kan du undgå at skulle stryge den.

Farve

BLÅ

Størrelse

S, XS, M, L, XL

Almindelig i størrelsen.

Materiale: 80% viskose, 20% nylon.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram

hvis varen er på lager…2-3 hverdage.