Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

SOYA PRINTET T-SHIRT SC-MARICA 249 – ROSA

Varenr. 26269 - ROSA

T-shirt med rosa print fra Soya.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
XXL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

T-shirt med rosa print fra Soya.
En super lækker kvalitets t-shirt i et smukt grafisk print. Farverne i denne t-shirt kører i de rosa og bordeaux farver med creme farvet bund. Mønsteret i t-shirten her er en blanding af grafisk og retro print. Ærmerne er korte og har et fint lille op smøg og falder let ud over overarmen. T-shirten har en bred rund hals og modellen er lige op og ned.

En t-shirt med rosa print lyser op i garderoben og giver lidt kulør i tilværelsen. T-shirten er god både til lange bukser eller nederdele. Du kan enten vælge at sætte den ned i din underdel eller lade den sidde pænt udenpå. Du kan både bruge de blå denim jeans til eller de klassiske sorte bukser. Du kan også bruge blusen til et par shorts eller hør bukser sommeren over. T-shirten er lavet i lyocell og er derfor enorm behagelig at have på i varmen. I efterår og vinteren kan du vælge at sætte en god cardigan over eller eventuelt din blazer.
Lyocell er nem at have med at gøre i vask. Den kan tåle 30 grader i maskinens skåneprogram og skal ligge tørre. En god t-shirt til brug hele året rundt.

Farve

ROSA

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Almindelig i størrelsen.

Materiale: 93% lyocell, 7% elastan.
Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.

2-3 hverdage.