Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

0 0
Se vores lækre fodtøj her!

SOYA RIB TOP MED BLONDE SARONA 1 -CREME

Varenr. 29024 - CREME

Strop top med blonde fra Soya.

Vælg
Vælg
S
M
L
XL
Ryd

Gratis fragt på ordrer over 500 kr.

Hurtig levering 1-2 dage

Kundeservice 10.00-18.00 på 44 95 11 82

30 dages returret

Strop top med blonde fra Soya i en klassisk råhvid farve. Blonden er super fin, og kører langs den runde halsudskæring, samt i ærmegabene og stropper.
Toppen er i en skøn ribbet kvalitet og er derfor enorm behagelig at have på. Den sidder til men føles ikke som den strammer. Toppen er ikke for lang men går selvfølgelig under din bukse linning. En strop top med blonde er enorm sød at bruge under den lidt nedringede bluse eller kjole. Da blonden er sød og diskret bliver den måske lidt almindelige skjorte sat sammen med toppen, lige pludselig til en lækker feminint sæt. Du kan også bruge toppen om sommeren som almindelig sol top.
Toppen er lavet i en skøn silke og bomulds kvalitet som har en fantastisk egenskab at den både kan varme lidt og du kan ånde i den. Hvis du vil passe ekstra meget på toppen så den holder længst muligt, kan du bruge et godt silke eller uld vaskemiddel. Brug ikke skyllemiddel til denne kvalitet. Toppen skal vaskes i hånden.
Toppens blonde er i en god kvalitet og holder rigtig godt hvis den bliver vaskes på den rigtige måde. Top med blonde findes i flere farver og er en god basis style at have i garderoben.
Det er også en så fin lille gave til en man har kær da alle kan bruge sådan en.

Farve

RÅHVID

Størrelse

S, M, L, XL

Materiale: 55% silke, 45% bomuld. Skal vaskes i hånden, med silke vaskemiddel.